Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet ger sig av sist.

Jag har försökt så länge

slå mig fri

 

Jag behöver dig

Jag behöver dig igen

Jag behöver dig igen i mitt liv 

I mitt liv fattas du

Sedan länge 

 

Jag har vant mig

Jag har vant med vid

Jag har vant mig vid ensamheten 

Ensamheten som saknar dig 

Sedan länge 

 

Jag vet

Jag vet att du

Jag vet att du aldrig kommer igen

Men jag kan hoppas

Hoppet är det sista som blir kvar

 

Hoppet, jag och ensamheten

 

-//- Februari, 2021




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-26 12:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint och berörande!
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP