Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


MIG TÄMJER INGEN

Dig äger ingen

Mig tämjer ingen

Cirkus Tigerbrand

kör för fulla hus

Mig tämjer ingen

Dig äger ingen

Fri jag dansar i

tigermånens ljus

 

LARZ GUSTAFSSON 26/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-03-26 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP