Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eventuella likheter med nu levande personer är avsiktligt accentuerade. FOTO: PATRIK STRANDQVIST.


ÖSTERUT VID ÄLVEN EN GÅNG

Det var glitter och fnitter

och ögon som var blå

Hon var ung men tålde

ändå att tittas på

Juni -79 - en underbar sång

Österut vid älven en gång

 

Jag föll för belgisk plastpop

för att den var du

Vandrade i dyningarna

från -77

Då var världen liten

och sommaren lång

Österut vid älven en gång

 

Smink och smycken

behövdes inte där

Jag vet att hon ännu

är vacker som hon är

Fyra små rebeller

De vuxnas värld var vrång

Österut vid älven en gång

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/3 2022

 

http://www.anasys.se/alvkarleby/sandore/sandore.shtml

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-03-27 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP