Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN URBANE HOBBYLUFFAREN

Jag är nere & slut

Jag är pantad och såld

Och nu sitter jag fast

uti ångestens våld

Men hur blev det så här?

Är jag prisgiven, tro?

Har jag lyssnat för mycket

på Dag Vag och The Who?

 

Denna ensamma måndag

Solen skiner trots allt

Jag går ut med min vånda

Det är inte så kallt

Kanske träffar jag någon

så jag får perspektiv

någon som får förlösa

överflödet av liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/3 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-03-28 11:05



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Eftertänksam och roligt rimmad dikt.
2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP