Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRA GJORT AV WILL SMITH!

Han borde ha kängat ned det där kräket också!

Sedan när blev lyteskomik accepterad i Oscar-sammanhang?

Den frågan är det ingen som ställer. Alla ska bara dalta med den äcklige lyteskomikern.

Chris Rock är ett avskum som borde pryglas.

Will Smith regerar!

 

LARZ GUSTAFSSON 28/3 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-03-28 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP