Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något

Ekot av en smärta
från många år tillbaks
börjar ta sig hem nu
hem till hjärtats trakt

Minnena av sveken
har etsat sig fast
I själen min, där finns de
likt ärr från annan tid

(För visst är det väl så
att ärren bara bleknar?)

Hos mig är de kvar
som minnen utav dig,
strecken i min inre
likt våra brustna band

Men nu så är det över
det gamla får ta slut
för du kan inte längre
leka bort mitt liv




Övriga genrer av Jenny Jönsson
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-08-02 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson