Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är överdjävlig ibland...


Känner hur hornen växer upp
ur min hårda skalle

när du svarar mig med en fråga
hur mina ögon glöder av ilska

när du leder in samtalet
på ett sidospår

för att slippa svara
håret reser sig på kroppen

av vansinne
när du bara försvarar dig

och skyller på andra
jag är så djävla trött

på allt det här
väljer snart

att

gå upp i

atomer




Fri vers av Kaffemugg
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-08-02 15:03



Bookmark and Share


  Propella
Skitbra! Ilskan går inte att ta miste på, du beskriver känslan på pricken.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Kaffemugg
Kaffemugg