Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GAMMAL OCH TRÖTT

Visst ser jag gammal och trött ut

Och det är just vad jag är

Åldern tar visst ut sin rätt nu

Fräter, förnedrar, förtär

Kroppsliga smärtor och annat

om vilket folk talar tyst

Timglasets sand har ej stannat

Inte ens vid Fabians byst

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-03-29 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP