Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: KARIM AL ABDALLAH


I MÄNNISKANS DJUP FINNS MÖRKER

I människans djup finns mörker

Ty synd residerar där

I Guds ansikte finns ljuset

Jag når Honom nu och här

Hans namn det är Herren Jesus

och Han presiderar här

här där det förut fanns mörker

och maktlöshet och misär

 

Djup ropar till djup

Han ropar

Men hör du Hans milda röst?

Säg, ropar det "Abba! Fader!"

där förr det var stormig höst

Får rättfärdighetens solsken

nu smälta det frusna ner?

Då lyckönskar jag dig, broder

Du skall icke frukta mer

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2022-03-30 09:31



Bookmark and Share


  Koloristen
Wow!
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP