Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMÖRJELSEN

DET FINNS EN KRAFT, MIN VÄN
DEN KALLAS SMÖRJELSEN
DU KAN FÅ DEL AV DEN
INFÖR GUDS TRON
DÄR KAN DU BLI BEKLÄDD
BEHÖVER EJ BLI RÄDD
DÄR BÖRJAR KÄRLEKENS
REVOLUTION

 

KOM TILL HUGSVALAREN
TY LÖFTET GÄLLER ÄN
SÄG DÄRTILL DITT ”AMEN!”
STÅ FAST I STRID!
DU MÄTER MED DITT MÅTT
OCH DELAR DET DU FÅTT
I MIDNATTSTID

 



LARZ GUSTAFSSON 30/3 2022






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-03-30 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP