Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så är man bara tvungen att vara stark

 

Ska man skämmas
för att man är
rätt så bra på något?
Speciellt inför
storasyskon och andra
enorma auktoriteter
som älskar att skruva
ur glödlamporna
i livsträdet för
en fjuttig liten
pellejöns som jag?
Vissa dagar är jag hög
men idag låg.
Men jag vet ju faktiskt
innerst inne
att det är en sak
som jag är ganska
bra på och att ibland
så är man bara tvungen
att vara stark.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-03-30 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP