Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#April Uppgift på Skrivarsidan.nu


Cykeltur i april

Länge har hon längtat
efter att få cykla igen.
Idag blir det av - äntligen.
Cykeln tas fram,
förbereds efter sin långa vila.


Åh, hon trampar iväg. Lycklig!
Känner luften mot ansiktet.
Det luktar friskt och härligt.
Hon nyser lite, men det hör till.
Men vad nu? Det snöar!


Hon får leda cykeln hem.
Det blev en kort,
men uppfriskande tur,
I morgon gör hon ett nytt försök
att cykla till det gröna havet




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-31 09:52



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Du har fångat april i din härliga och uppfriskande dikt! Jag känner riktigt kylan och vårkänslan:-)
2022-04-02

    Lena Söderkvist VIP
Skam den som ger sig. Ett utmärkt budskap och ett rart innehåll. Skulle vilja stryka kommatecknet efter "Länge" i början, men det är också allt.
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP