Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt skriven av mig och BenGust.


Hågkomst och penseldrag 2

mångulerymd
vyssjande vind
i bruset
en hind
trädsvalor blå

vitkalkade hus
hortenciahav
i dagbräcksljus
grönskehägn
blånande kratersjö

ananasbarn
seglar drake
bak streckdis
krake
flyg
gladans väg

sötsaftpuss
pärlskratt kiknar
svärdfisk
svävar ovan
lenstenar

här uppfrån
skönsamma kullar
lyser laguner
smäktande
delfinernas sång

pensel berättar
blyerts skisserar

minnen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-31 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP