Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kämparglöden i april 2022

på måndag hos ortopeden.
sjukhuset skickade mig dit.'
skal få sportkängor .
jag vrickar fötterna hela tiden.
var hos vårdcentralen på onsdag.
stod en kille och rökte vid bussen,
när jag kom in i bussen,
kunde jag inte svälja fik ingen luft,
när jag hoppade av bussen .
allting bara snurrade runt runt.
fick stå o hålla i mig vid en stolpe.
så där känns det inte när man får stroke,
eller huvudvärk.
kände som nån kastade en runt runt-.
fick gå efter staketet till vårdcentralen.
sen sitta där en timme innan jag åkte hem.
låg hela dagen i går skall åka med min son .
och hämta pencilin 20 dar till.
hade fortfarande håll i tån.
jag mår inte bra av all medicin.
har aldrig varit sjuk förut.
det var 2016 alt gick åt skogen.
för var jag alltid ute i naturen,.
undrar om jag kommer tillbaks.
till den jag var förut.
måste ta mitt blodtryck får ont i armen.
när det går upp o ner
av birgittaskrev i dag 1.4.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-01 09:32



Bookmark and Share


  Niliboy
Du är inte ensam!
2022-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att du snart kan ta en promenad och njuta av våren.
2022-04-01

  Öknens Ros VIP
Svårt när man drabbas av sjukdom. Hoppas du blir bättre efter medicineringen.
2022-04-01

  alicja lappalainen VIP
en realistisk bild av ett liv i kris
2022-04-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det gör ont i hjärtat att läsa. Livet kan förändras så fort. Jag hoppas det snart blir bättre.
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP