Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan på lekis var jag på dekis

 

Jag snodde mamma stesolid
för att i mitt huvud få nån frid.
Med en galopperande ADHD
så blev hela min tillvaro sne.
Pappa var en förskräcklig fullgubbe.
Tillsammans drack vi nubbe på nubbe.
När jag var åtta så hämtades jag till BUP.
Jag rivdes och bets så läkaren fick krupp.
Tog heroin när jag var tio.
Min sexuella debut på en bio.
Redan på lekis
var jag på dekis.
Brände ned ICA Supermarket till aska.
Sprang fort därifrån på benen de raska.
Hur kan en tonåring vara så destruktiv?
Jag ville bara förstöra allas fina liv.
Min mamma var en livsfarlig torped.
Det ville jag absolut vara med.
Nu sitter jag inlåst och häktad.
Pastorn verkade vara så jäktad.
Jag berättade om alla mina bestialiska mord.
Han tog fram Bibeln och mässade några ord.
Redan på lekis
var jag på dekis.
Djävulen är min bästa kamrat.
Jag är sprängfylld av ett hat.
Jag skiter väl hur det för mig går.
Är stolt över mina kriminella tonår.
Arton år på Hall.
Det ska bli så ball.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-04-01 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP