Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryderyk Chopin

 

Kvinnorna sade om den polske kompositören Fryderyk Chopin att han var en mycket sorgsen ängel. Jag själv har inga kvinnor omkring mig nu för tiden så jag säger att jag också är en mycket sorgsen ängel. Samt mycket vredgad och ibland faktiskt glad. Livet är en ytterst vidunderlig saga som man inte är ensam om att skriva. Lyssna på Chopins nocturnes, finns på Youtube. Lyssna på ditt hjärtas slag, en dag så ska det sluta slå och du ska bli ett barn igen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-03 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP