Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln som deporterades till Ullared

 

Vilken otroligt stark och vacker
fågelsång i samhällsmaskineriet.
Men lilla skönsjungande
fågel vi ska straffa dig
för din outhärdliga
kärlek och sanning.
Till Ullared ska vi deportera
dig, till de blinda och döva
shoppingmänniskorna
som skiter fullständigt i din sång.
Lilla fågel du skapar kaos och
du är alldeles för bra för att vara sann.
Det är absolut ingen som orkar med dig
ditt jävla psykfall och terrorist och
kom inte och skyll på oss
för din ensamhet och ångest.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-03 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP