Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syresättning för själva livets skull!

När jag skriver, då är jag till.
När jag ser inre bilder som jag vill fånga i ord.
Då känner jag mitt syre.
Alla måsten som utan pardon rasar över mig,
kan hållas tillbaka av ord.
Mina egna ord.
Mina egna syresatta ord!




Fri vers av Feminaz
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-03 15:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2022-04-04

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2022-04-04

  Nanna X
Härlig syresatt vår-energi! Uppskattar särskilt slutraden.
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz