Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måttet i Löderup

staket måttet var inte exakt

en undrade hur många mil 

och backar de alla hade förflyttats

för att hamna rätt upp, där nere

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP