Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hagestad Peak

Där vid isande vindar

Finner vi glädje och skratt

Vi rider på vågor som vi var seende i svart

Kalkylera en peak runt livets rem

Skumtoppar glider in och vi når land 

En bräda i kylan blir en varm hand 

Rykande kaffe och chocklad 

värmer gott efter ett galet bad 

Skalle per i luvan och vi grinar skratt tårar som få

En wetsuit på fötter som en inte kan nå

Vi är till åren med vänskaps band

Där domnade fötter färdas i djup rå sand

Vårt universum, vårt eget älskade land 

Den styrka vi alla envar ger och har

lämnar ingen lämnad och bar

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP