Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh du ljuva 60-tal

 

Sudda bort din sura min din jävla surpuppa.
Munnen den ska skratta och vara glad. I vår underbara familj ska alla vara glada och starka. För glad, stark och framgångsrik ska människan vara och tjäna mycket pengar så
att man köpa alla underbara saker och vara lycklig. Så upp med hakan och tänk positivt och optimistiskt och entusiastiskt. Ja din storebror dog i en trafikolycka men du måste förstå att sorg är någonting väldigt negativt och skadligt för stark, duktig och glad ska människan vara annars kan man bli utslagen och utfryst ur den friska, glada och starka gemenskapen, ja självaste Gud kan avvisa en från Andens alla välsignade gåvor och man kan hamna bums i helvetet. Så sluta tjura nu och ryck upp dig annars så får du ingen veckopeng och det blir rumsarrest i en vecka tills du har skärpt till dig och är normal. Glöm inte att det är intellektet som räknas här i det starka och vuxna samhället, inte en massa känslopjunk. 
Sudda bort din sura min din jävla surpuppa.

Jag älskar min far för att han var så sträng och hård och skoningslöst i sin sunda uppfostran.
Här på Beckomberga mentalsjukhus går livet sin gilla gång och läkaren ger mig starka mediciner så att jag blir alldeles lugn och dåsig. Det är 1981 och jag har varit inlagd i 5 år och min familj kommer aldrig och hälsar på. Jag är en absolut oduglig människa som har misslyckats med allting och jag får skylla mig själv. Jag är schizofrent psykotisk och jag har inte en aning om vem jag är. Detta är straffet för att jag har varit så svag och dålig.
Nu ska jag gå och lyssna på Beckomberga Blues Band när de spelar några fina bitar i aulan.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP