Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur dagboken.


Fåglarnas Miljonprogram


fåglarnas miljonprogram på rad öde rups träd

kargheten får mig att skratta 

varför väljer de att bråka i samma träd 

de knör sig så kompakt 

allt syns så  tydligt när löven är borta 

grenverken spirar stolt med sin karghet

det finns så många träd ändå skall de promt

bygga sina bon i samma.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-21 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP