Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängmattan

Sommar i min sköna hängmatta
till fåglars sång under hängbjörkens tak
långt borta från verkligheten
här är tryggt och skönt

Granaten slår ner
med ett öronbedövande brak
gatan fylls med lik
blod lemlästning

Fåglars sång hörs igen
vinden susar i hängbjörken
blommorna lyser i rabatten
som ingenting hänt












Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-07 10:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Samma jord, olika världar.
2022-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om svårigheten att ta till sig krigets fasor.
2022-04-08

  Blomma-Stjärna VIP
igenkänner blandningen av vårkänslor och den oro och smärta som kriget orsakar
2022-04-08

  Anya VIP
Starkt med kontraster.
2022-04-07

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om hur vi knappt kan ta till oss krigets hemskhet.
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP