Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannonsen

 

Hej alla därute, jag söker en kemiskt lobotomerad snäll man vars främsta intresse är att sitta och titta in i en vägg hela dagen och du måste vara lika känslomässigt avtrubbad som jag och helt tom i huvudet. På det helt fantastiska 70-talet så var jag inlagd på det trevliga och gemytliga Beckomberga mentalsjukhus i 15 år men det var synd att det stängdes för sedan blev mitt liv bara ett totalt snurrande kaos av suicidförsök, prostitution, knark och långa vistelser på det trevliga och gemytliga Hinsebergs fängelse. Nu mår jag mycket bättre tack vare min otroligt duktiga doktor Bosse Box som satte mig på 30 milligram Zyprexa antipsykotiska tabletter som på ett underbart sätt stänger av alla känslor vilket är säkrast och jag är så lugn, fin och harmonisk. Annars gillar jag titta på TV och mysiga hemmakvällar. Du får gärna vara en professor som löser alla problem jag har med folk. Svar till: "TILLSAMMANS ÄR VI LYCKLIGT LOBOTOMERADE."




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-07 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP