Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att aldrig mogna som människa

 

Lär dig bara att helt enkelt
låta bli att mogna och bli
vuxen. Att vara vuxen innebär
bara en massa krav och jobbigt
ansvar. Lev istället i en glad och
harmonisk gränslöshet som ett
lyckligt barn så ordnar allt sig.
Uppfostra aldrig dina barn och
ungdomar utan låt dem vara
fria individer som sköter sin
utveckling och ansvarslöshet.
För du kan inte göra om andra
människor och kom igen och
ha en festlig och anarkistisk
inställning till livet som inte
är så allvarligt bara man
satsar på kärlek och humor.
Gränssättning är aldrig sunt.
Så som sagt bli aldrig en
vuxen, mogen och tråkig
människa, du ska vara
som ett lyckligt barn.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-08 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP