Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att man gjort fel....


FÖRLÅT

FÖRLÅT

Kanske efter ett tag....
då det lugnat sig
och allt får bero
någon dag....

Kan man ett lätt litet
litet ord säga...
men som ändå väger
tungt och känns stort...

efter något fel man gjort....

FÖRLÅT....


Sajo




Fri vers av sajo
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-08-02 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo