Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsljuset

Sluter sig

Till dagarna

Blir längre

Längre

Fåglarna kvittrar

Hörs starkare

Starkare

De sjunger för varann

Se i dagsljuset

Dimman dansar

Fångar in

Osynligs stormar

Rör upp jorden

Längtans blomma

Önskar

Växa gro

Solens strålar

Driver fram

Grönskan

En vår

Av  vulkanens

Gröna kraft

Spirar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-11 13:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande vackert!
2022-04-12

  alicja lappalainen VIP
EN VACKER BILD AV VÅREN
2022-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP