Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brister


I det jag brister
ger jag ofta mitt bifall åt.
Jag har beskaffenhet att säga att min kropp intet är ett faktum,
utan något blott jag känner.

Det är en försvarsmekanism denne ägnar sig åt när den tycks övertygad om att jag utsättes för vådligheter.

Och intet någon fara skulle jag medvetet
försätta mig i.




Övriga genrer av bugs11
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-04-11 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bugs11

Senast publicerade
vrede
brister
nu i tiden
kolli
* Se alla