Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm. jag tror det räcker så.


det räcker nu.

Det räcker nu. Låt mig bli fri från mina tankar, låt även mig bli lycklig.
Låt mig få bli en av alla dom, dom som har det jag vill ha.
Det räcker nu. Låt mig känna lycka, låt mig kunna.
Jag behöver hjälp, behöver känna mig sedd. Se mig.
Det räcker nu. Låt mig orka. Ge mig ork. Ge mig styrka.
Låt mig leva. Leva det liv jag alltid velat leva.
Det räcker fan nu. Låt mig inte vara, ta mig till dig.




Fri vers av allan.
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-08-02 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

allan.