Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred är...

Fred är ansvar för livet.

Fred är kärlek.

Fred är att gå mot ljuset.

Fred börjar inom var och en av oss,
oavsett nationalitet.

Fred är en gåva till hela mänskligheten.









Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-13 12:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Helt i linje med vad jag tycker. Enkelt och krusidullfritt skrivet.
2022-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina text och nickar instämmande.
2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP