Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odessa my love


Odessa min älskade
så stark och vacker
så skör och bländande
Du gav oss Majakovskij
Du gav oss allt som är värt
att slåss för
Snart kommer dom
och jag är så rädd
förundrad hur du står där
med högburet huvud
ditt bruna hår faller
faller över axlarna
Låt dom inte ta dig
vi finns här och vakar
och vi ser allt




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-14 14:33



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så vackert och melodiskt. Och jag undrar om jag finns där. I Odessa. För dom som behöver oss.
Tycker mycket om din text.
2022-04-14

  Gunwale VIP
Så vackert och poetiskt!
2022-04-14

  Honungsgrävling
Så vackra ordval och fin riktning.
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP