Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Zelensky sa att Ukraina skulle bli ett "stort Israel".Sanningar om "VEM VI ÄR". Han sa det själv.


Sanningar om vem som vill ha och vilket land!

 Facebook

Ukrainare flyr från den ukrainska armén för att inte använda dem som mänskliga sköldar, vissa stannar i timmar på den ryska ambassaden i kö i Bucharest för att göra sitt pappersarbete och berätta för dem ge råd till rumänerna som ger dem hjälp, ett sådant tyst brödraskap bildades ......

När han berättade för dem att det kommer från Sverige, suckade de från själens djup, och sade var försiktig så att du inte lura dig så kommer du att stå utan ett land.


De försökte också med ditt land  Rumänien efter revolutionen, men insåg inte ni det alla komma?  vad kan vi säga, ni rumäner är också "godtrogna"


Ser du verkligen inte bara judiska skurkar överallt här omkring?

Rumänska och ukrainska rromer är inte välkomna till barmhärtighetsmatsalen och  vi ukrainare bjuds in på varm soppa.


Reportern frågade också, men det har regnat så mycket i Ukraina sedan februari, för jag kan se hur snabbt tankarna rostade!


Men hur naiv och trovärdig ska du vara? Förstår inte att detta är skrot projektet för en ny judisk stat i Ukraina, kartan är redan betecknad.

 

Reporter eller snarare vår vän, som var på genväg till Bucharest, var förvånad över hur många knep som avslöjades under den korta intervjutiden när han stod i kö framför ambassaden där ukrainare vill lämna Rumänien för att de skäms över att underkuva dem och jämföra sig själva med det rumänska folket;

 

(1) Watch | Facebook
Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-15 00:00Bookmark and Share


  Koloristen VIP
Märkliga ting.
2022-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP