Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inget utom....

jag vill skriva idag
ingenting annat än
skriva

jag vill inte ens borsta tänderna
inte duscha ingenting

jag vill inte inte inte någonting

utom att skriva

kom inte här med era försök
att dra mig in i påskägg och fjädrar och Jansson
(om än vegansk)

jag vill sitta med mitt block
och min penna

och skapa en odödlig dikt

som ska utges i en diktbok

som sedan ska stå i en hylla

och läsas av ingen...


Jag vill skriva ...

ändå







Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-16 08:41



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Allvar och humor i ett!
2022-04-16

    Lena Söderkvist VIP
Det där känner jag igen, kul att du satte fingret på känslan. Den tolkas garanterat som lättja av okunniga, men det är ju faktiskt den som driver en poet. Snyggt!
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP