Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kokpunkten

Uppnås olika
Min kittel har kokat över
flera gånger
än handens fingrar
kan räkna
Går hellre en omväg än kollision.
Nöden har ingen lag
då blir det explosion!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-16 19:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
apselut :=(
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP