Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UT med ligisterna!


UPPLOPP

Upplopp SLÅR man ned

utan någon pardon

Upplopp är blott kaos

Inte revolution

De som inte vill

lyda landets lagar

borde bannlysas

alla sina dagar

 

LARZ GUSTAFSSON 17/4 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-04-17 14:32



Bookmark and Share


  Koloristen
STOPPA ASOCIALDALTET!
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP