Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicklighet i två dimensioner

Skicklighet kan mätas på olika sätt 

Vissa är skickliga på något speciellt 

Så som musiker, författare och idrottare 

 

Medan andra är skickliga på att undvika

Alla saker som kräver något av dem

Eller sätter dem i jobbiga situationer 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-19 06:51



Bookmark and Share


  ULJO
Att vara undvikande eller undfallande är väl snarare idioti.
2022-04-19

  Peter G VIP
Träffsäker beskrivning av olika personlighetstyper!

min tanke är att undvikande omöjliggör framgång oavsett vad det gäller, snarare bygger man upp något som succesivt blir en mycket jobbigare situation, som riskerar att eskalera och förr eller senare måste undvikandet undvikas!
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP