Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


ENFRÅGEPARTIET FÖRBLIR ETT ENFRÅGEPARTI

Som PF Commando sjöng en gång:

"Det är bara EN sak som gäller!"

 Nu ska det hamras på samma spik

oavsett om någon gnäller

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-04-18 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP