Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man älskar


Jag skulle göra vad som helst
för att du skulle komma tillbaka
till mig jag kan ju inte leva
utan dig det är fruktansvärt
alla dessa minnan som hopar sig
bokstäver som trillar ur





Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-18 15:11



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Styrkan i sorgen och styrkan i vanmakten förstärks av dina utropstecken. Berörande text.
2022-04-19

  morgonstjärna VIP
Det där liknar min ångest kännbart i magen . Själv går jag ut i vår fria natur den läker.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP