Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två av en

en av många, inte många av mig
miljö, arv, vet ej
ingen som någon annan, men inte heller helt unik
kanske någon tänker precis som mig
kan det finnas två av en




Fri vers (Fri form) av Gabs
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-04-19 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabs

Senast publicerade
två av en
Hejdå
Kvällstankar
* Se alla