Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krassliga timmer

 

Medan timmarna går förbi,

 

Långsamma

Lata

Krassliga

 

Sitter jag i stolen och kliar på mitt huvud

 

Tankar borde jag aldrig sagt högt

Dikter borde jag aldrig publicerat

 

Illustrationer borde jag aldrig rivet sönder

Drömmar som borde aldrig givit upp dem

 

Medan jag går förbi min skugga

 

Långsam

Lat

Krassligt

 

Stjäl solen min skugga av mig




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-04-19 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP