Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vore det inte bättre att säga stopp till invasion för mänsklighetens bästa?


Lilla Ryssland, överlever du i Ukraina?

Lilla Ryssland,

 Vore det inte bättre att säga stopp till invasion för mänsklighetens bästa?

 

Ukrainska trupper firar kraschen av en rysk Ka-52-helikopter för 15 miljoner dollar. använder ett luftvärnsmissilsystem för $100. Inlägget lyder också:

"Det ironiska är att vi sköt ner den där ryska skruvmejseln värd cirka 15 miljoner dollar för bara 100 dollar som betalats till Sovjetunionen."kraschen av helikoptern som ägde rum i Kharkov-regionen.

 

https://www.ladbible.com/news/ukraina-soldiers-help-reunite-man-with-his-pet-husky-amid-invasion-20220407

 

Robert Pearson var USA:s ambassadör i Turkiet 2000-2003. Han är ordförande för American Diplomacy Publishers Inc., en Fellow vid Middle East Institute och en Fellow vid Center for International and Global Studies / Rethinking Diplomacy vid Duke University. Pearson var NATO-representant i slutet av det kalla kriget under Tysklands återförening och antagandet av nya medlemmar i alliansen.

Diplomaten anser att sanktioner mot Ryssland "inte kommer att vara en seger för USA eller Nato" om det inte motiverar Putin att dra tillbaka sina trupper från Ukraina. I det här fallet, betonade han, måste väst förstå att det inte räcker med att "spela i defensiven".

Han är övertygad om att den ryska ledaren är intresserad av att skapa en frusen militär konflikt i Ukraina. , kommer att göra sitt yttersta för att stärka den ryska militären närvaro så långt västerut som möjligt.

Det kommer att göra Minsk mer underordnat Moskva och göra närvaron av ryska trupper semipermanent, vilket är fallet i Syrien och Kazakstan.

Man intensifierar sin verksamhet i Kaliningrad och längs de ryska gränserna i de baltiska staterna som ett avskräckande medel mot de baltiska länderna, Nato, Polen och Tyskland", sa den amerikanske diplomaten.

Putins potentiella "offer" inkluderar inte bara Lettland, Litauen och Estland, men även Polen, Ungern, Slovakien, Bulgarien, Rumänien och Moldavien. Enligt hans åsikt försöker Kremlledaren att återvända till det ryska imperiets gränser.

Som ett resultat måste den få kontroll över ett antal europeiska länder.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-04-19 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP