Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Tankeprosa 8



Prydnad

En text är ett pussel lätt eller svårt, där delarna är strukturer. Delarna frilägger författaren, hen associerar och integrerar dem.

Är all prosa pusselprosa?


Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-25 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP