Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moskvas hämnd närmar sig Black Sea Alert.

 Moskvakryssarens hämnd som sjönk i Svarta havet närmar sig. Svarta havet varning.

Ukraina tillkännager uppkomsten av fyra ryska krigsfartyg laddade med missiler, enligt det ukrainska försvarsministeriet, och fyra ryska krigsfartyg befinner sig för närvarande i Svarta havet, enligt Euromaidan.

Ryssland har utplacerat 4 krigsfartyg med en nyttolast på minst 28 missiler,

En amerikansk Boeing P8 Poseidon anti-ubåtsjägare var på ett patrulluppdrag vid Svarta havet när den ryska kryssaren Moskva, flaggskeppet för den ryska Svartahavsflottan, sjönk, enligt The Time. Flygplanet var cirka 100 miles (160 kilometer) från Moskva, enligt tidningen. Hundratals sjömän ombord på kryssaren ska ha dödats när minst en ukrainsk antifartygsmissil träffade av typ Neptunus.

The Times: Un avion american de spionaj se afla într-o misiune de patrulare deasupra României când s-a scufundat nava Moskva - Stirileprotv.ro

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-04-20 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP