Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplysning


manar ibland till tvivel och oro

vänd alltet till ett morgontåg 

drick solen och luta dig tillbaka 

låt flyttfåglar ta sin invanda tur

insup livets natur med ögon vida

frossa i tidens gilla gång 

andas och sjung en sång 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-21 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP