Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här kommer de äckliga, vidriga självutnämnda proffsen och ska sätta sig över allt och alla. Em spark i baken skulle de ha!


"LYRISKT INNEHÅLL"

Där sitter domaren och dömer:

"Det här har inet lyriskt innehåll!"

Där sitter flummaren och drömmer

och tycker att det inte spelar roll

Här är det JAG som bestämmer

Inte någon självutnämnd expertpanel

Läs inte det jag skriver

om ni anser alltihop är fel

 

LARZ GUSTAFSSON 21/4 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-04-21 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP