Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haiku om våren


Vårsång brister ut
i körsbärsträdens knoppar.
Blommande rosa.




Bunden vers (Haiku) av Miss M
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-04-21 21:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om en vacker företeelse!
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M