Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saken som vägrades dag 1 gör krigs dag nr. 57.Zelenski.

 

 

https://www.expressen.se/nyheter/snopet-att-finland--bestämmer-at-oss/

 

Volodymyr Zelensky tillkännager i sista minuten idag om förhandlingarna mellan Ryssland och Ukraina. Vad ordföranden hävdar, men också vad han har konstaterat efter de första diskussionerna mellan de två delegationerna.

 

Ukrainas president hävdar att varje kompromiss efter fredsförhandlingarna, vilket kan leda till slutsatsen.

Kommer att underkastas en folkomröstning, så att folket i landet kan avgöra vilka villkor som Ryssland ställer upp som kommer att accepteras.

Idag öppnades teater i Kiev.

 

"Alla kompromisser i förhandlingarna med Ryssland, som syftar till att få ett slut på konflikten, kommer att underkastas en folkomröstning i Ukraina", sa Volodymyr Zelensky.

 

Vad har fastställts

Volodymyr Zelensky, Ukrainas president, ville precisera att folket kommer att bestämma landets framtid, men också om kriget fortsätter.;

 

 

https://www.expressen.se/tv/nyheter/jonas-wikman-vi-kan-rakna-med-fortsatta-hot/

 

Ann Linde kallar Rysslands varningar och hot för ”oacceptabelt” och konstaterar att varje land måste bestämma över sin säkerhetspolitik.

Korrekt men inte 8 korkade partier och en till Rasmus Puladans överfolkets vilja.

Den säkerhetspolitiska analysen tidigareläggs. Den ska nu vara klar den 13 maj i stället för den 31 maj.

Det låter som en kohandel typ nigeriabrevet.  

Skynda på annars förlora du den stora lotto !

Jag litar inte på Finland ska delegera över svenska folket!

Övertorneå eller Gotland  Sverige på auktion för NATO-sortiment,

Det är inte bra gjort det kan handla om formar och fundament överföringen upptar viktiga delar av Sverige för Natos räckvidd.

Det  måste göras efter svenska folkets konstitution regler! det är svenska folket vilja!

Även Zelinski begriper efter 57 dagar och åberopar ”Referendum ”

Det ser ut som att vi har inget värdigt ord att säga till i Sverige i yttrandefrihetens namn  och låter 2 kvinnor bestämma över huvud på oss en i byxa,en i kjol, en storasyster lång och stark, den andra lite svenska och efterbliven lila syster, som blandar ihop yttrandefrihet med friheten att döda eländigt svenska polisen!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-21 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP