Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svenska sjukdomen

Den svenska sjukdomen.
De svenska ruttna fötterna.
Det djupt sovande landet.
1200 självmord per år.
Svenska folket duschar
i skämd gammal köttfärs.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-24 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP