Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrytare


Allt är manipulation
för överhöghet
den demokrati vi har sett och
vi har förtydligat!

sa den blinde, låt oss se.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-25 10:57



Bookmark and Share


  Koloristen
Dummokrati har det blivit, ledd av skandalliberaler.
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP