Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder mig om

När jag vänder mig om
för att se mer av dig.
Då är det din vackra själ
jag njuter av.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-04-27 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP